Välkommen till maskingrossen.com

begagnade köksmaskiner stockholm

 

 

Maskingrossen (www.maskingrossen.com) drivs av Restauranggrossen i Stockholm AB (www.restauranggrossen.com) med huvudkontor i Stockholm. På Maskingrossens webbshop kan ni köpa restaurangmaskiner samt få information om ny utrustning. Vi tillhandahåller kompletta restaurang och köksutrustningar över hela landet. Vi har ett brett utbud av produkter som uppfyller era behov i ert restaurangkök. Vi kan även projektera och och planera ert kök enligt era önskemål. Kontakta oss för mer information om vår service. Maskingrossen levererar restaurangutrustning och köksutrustning som diskmaskiner och restaurangmaskiner för professionell användning. Vi levererar utrustning från de mest kända varumärkena till hela Sverige.

 

STORKÖKSERVICE

I vår verksamhet är service och reparationer av Wexiödiskmaskiner en del av vårt servicekoncept. Där ingår även försäljning av köks och restaurangutrustning. Vi kan hjälpa dig från start och bygga ett nytt kök eller renovera ditt befintliga kök och i vår verkstad tillverkar vi rostfria kylbänkar, diskbänkar, hyllor osv efter dina behov. Vi utför även kyl och frysarbeten.

När vi presenterar vårt sortiment så kan vi med stolthet säga att vi har ett fantastiskt utbud. Tveka inte att kontakta oss om du inte finner det du söker på hemsidan

 Kontakta oss för mer information.

Save

Save

Save

Produkten läggs i kundvagnen