OM MASKINGROSSEN

VÄLKOMMEN TILL MASKINGROSSEN.COM

Maskingrossen (www.maskingrossen.com) drivs av Restauranggrossen i Stockholm AB (www.restauranggrossen.com) med huvudkontor i Stockholm. På Maskingrossens webbshop kan ni köpa restaurangmaskiner samt få information om ny utrustning. Vi tillhandahåller kompletta restaurang och köksutrustningar över hela landet. Vi har ett brett utbud av produkter som uppfyller era behov i ert restaurangkök. Vi kan även projektera och och planera ert kök enligt era önskemål. Kontakta oss för mer information om vår service. .

Maskingrossen levererar restaurangutrustning och köksutrustning som diskmaskiner och restaurangmaskiner för professionell användning. Vi levererar utrustning från de mest kända varumärkena till hela Sverige.

STORKÖKSERVICE

I vår verksamhet är service och reparationer av Wexiödiskmaskiner en del av vårt servicekoncept. Där ingår även försäljning av köks och restaurangutrustning. Vi kan hjälpa dig från start och bygga ett nytt kök eller renovera ditt befintliga kök och i vår verkstad tillverkar vi rostfria kylbänkar, diskbänkar, hyllor osv efter dina behov. Vi utför även kyl och frysarbeten.

SORTIMENT

När vi presenterar vårt sortiment så kan vi med stolthet säga att vi har ett fantastiskt utbud. Tveka inte att kontakta oss om du inte finner det du söker på hemsidan
Alla våra artiklar på vår webbplats är utvalda för att motsvara de krav på kvalité och funktionalitet som krävs i ett restaurangkök och till mycket förmånliga priser.

LEVERANTÖRER

Vi tillhandahåller ett stort utbud av av kylar och frysar av kända märken som PORKKA, ZANUSSI, KYLCITY och GRAM Dessutom skräddarsyr vi kyl och frysrum efter era behov.
Våra ugnar finns i olika prisklasser som passar olika behov. Här säljer vi märken som RATIONAL, ZANUSSI samt de lite billigare MASTRO.
Pizzaugnar från PIZZAMASTER, ZANUSSI och SVEBA DAHLEN. Spisar, stekbord ,fritöser från FRIBERGS, WERY, ZANUSSI och MASTRO. Tillbehör till alla ugnar finns att beställa på vår webshop.
Diskmaskiner från mindre underbänkmaskiner till grovdiskmaskiner och tunnelmaskiner från WEXIÖDISK, BERKEL och ZANUSSI.
Restauranger, storkök, grillbarer, kebabrestauranger, pizzerior, bagerier, caféer hittar vad de behöver på Maskingrossen.com. Porslin, glas, bestick, möbler finns att beställa. Även arbetskläder, skor, allt kan ni finna här.
Kontakta oss för mer information.

Leverantörer